sjuk

 

Idag på morgonen vaknade jag med jätte ont i halsen. Sen när mamma skulle åka fick jag ännu ondare i halsen så jag fick stanna hämma idag från skolan. Så när mamma åkte så gick jag och la mig och sov sen vaknade jag och va jätte pigg fast fotfarande lite ont i halsen sen fick jag hicka på de och så har man ont i nacken också ja man kan väl sega att det är en av dom sämsta dagarna nånsin än så länge.

 

 


första fotbollsträningen

Min dag började med att jag gick upp på morgonen och åt frukost sen bar det av till skolan. Idag i skolan var det jättejobbigt för jag hade inte sovit en blund inatt. Så jag somna på en lektion nästan sen var det jättekul ute på rasterna jag vann en massa snygga kulor. När dagen var slut så var det till att cykla hem och jag fick cykla snabbt för att mamma kom hem tidigare för vi skulle till tandläkaren med mig.

Idag var det första träningen på säsongen. Så idag när vi kom dit började vi värma upp med att springa fram och tillbaks med en boll över plan. Sen gjorde vi lite teknikövningar och höll på så en stund. Sen skulle vi ta dobbarna och rulla bolen med. Sen körde vi match resten av träningen då gjorde jag två mål. Och det ösregnade.

här är mina nya skor


Mitt första inlägg

Hej jag heter Isak och det här är min första dag i bloggvärlden.  Min blogg är tänkt att den ska handla om mina intressen handboll, fotboll, kompisar och hundar. Min handbollssäsong är tyvärr slut nu men min fotbollssäsong börjar nu på tisdag. Jag älskar hundar och jag har tre stycken.  Jag är ny i agility så jag är inte så bra men jag gör allt jag kan för att bli bäst i världen. Min mamma tjatar alltid om att jag är jätteduktig. Ja det var väl allt för idag jag hade inte så mycket skriva om eftersom det var min förstadag. Men jag hoppas att många kommer att gilla min blogg och läsa den.


RSS 2.0