poolparty

Idag var det kul i skolan sen blev det ännu roligare när jag skulle va med johanna och alexandra :) Så först hoppade vi lite på studsmattan sen lekte vi en lek. Sen kom det bästa, vi badade i jacuzzin. Mmm va varmt och skönt det var.


min nya favorit

min nya favorit är min mammas nya blogg här på blogg.se. den är jätte bra och fin så ni som läser min blogg ta och kolla lite på hennes blogg och se va ni tycker.vilken kyss

Idag var det kul:) i skolan jag vann en jätte snygg kula men sen blev det dåligt:( för jag förlorade den. Efter skolan var det kul jag lekte med Johanna och min tjej Frida. f först hoppade vi studsmatta sen lekte vi en lek sen Fik vi lite fika när Johannas mamma kom hem vi fik bullar och saft och det bästa som hände oss Johanna var att jag fick en puss på munnen av min tjej. Sen var det dags att åka hem för att jag skulle på fotbollsträning. Det var kul att spela fotboll tills det började spö regna. Så vi fick avbryta lite och pratade om vår match i stället en stund så när vi kom hem var vi dyngsura.

 


RSS 2.0