Älgen

Nu ska ni få höra. Igår så var jag och mamma ute och gick med hundarna vi gick till ett ställe med massa gravar. Då sa mamma kom jag vill vissa dig nåt så gick vi fram lite och då sa mamma kolla där en trädkoja. Då sa jag wow och började gå framåt för att klätrra up då springer hundarna fram före mig. Då ser jag bara hur nåt brunt reste sig upp först trode jag det var Pana för jag såg henne ingen annanstans. då ser jag bara nåt jumbo dombo som reser sig en älg. jag och mamma blev helt skräck slagna för vi fattade inte först att det var en älg. vi hade en sån tur att det var en väldigt snäll älg för vi ropade på hundarna och började backa. då tror jag den fattade att vi inte ville den nåt ila. Men hör på det här då när vi gick hem då hör jag bara hur mamma säger men jag har tappat Eos koppel så tommy mamma och jag fich gå tillbacks sen.

kramar Isak


Födelsedagen

Idag fyller min lillebror Alexis 2år. Hipp hipp hurra för honom och jag önskar han en forsat trevlig födelsedag:) Alexis är världens bästa och jobbigaste lillebror man kan ha. 

Han är verkligen världs bäst:)


kramar Isak:)

fotbolls-VM

Jag har så tråkigt. Jag är hemma  och har inget att göra förutom och sitta och blogga och titta på tv. Det är så tråkigt. Sen så finns det inte så mycket roligt att se på tv. Jag väntar på att fotbolls-VM ska börja. Det är ju Slovenien vs England. Jag har också en sån här bok som heter South-Africa det står om lagen som gått vidare och vems som är deras nyckelman och massa andra saker. Sen längst back så kan man skriva in vad matcherna slutade och skriva in i en tabell och kolla vilka som gick vidare och vilka som åkte ut.

 

Kramar Isak.


zelda

Jag sitter här hemma med hundarna och har det skönt. Men det märks knappt att hundarna är hemma för dom är så tysta och lugna. själv sitter jag och spelar mitt absoluta favorit spel Zelda. Det är det roligaste och äventyrligaste spelet nånsin.

744618_com_ocarina
'

zelda the best game foreverkramar Isak


ny kompis

Idag har jag träffat en ny kompis på campingen i Karlstad. En liten snäll tjej som heter Greta och är 7år. En väldigt trevlig tjej och vi lekte på lekparken. Vi gungade och hade kul. När vi kom tillbaks så skulle hon äta så hon sa, kan vi leka mer efter jag ätit? Då sa jag ja. När hon hade ätit kom hon till mig och undrade va vi skulle göra då sa jag vill du spela fotboll? Då sa hon ja. Vi gick och spelade fotboll och sen skulle hon gå hem så då gjorde jag samma sak fast jag spelade lite till. När jag kom hem åt vi mat sen gick vi in och jag började blogga.

Kramar Isak.


SemesterNu har skolan slutat så jag har semester i 9veckor såååå skönt:) Mamma och tommy får jobba ha ha ha ha ha:) Min semester har börjat med min fotbollsskola det var jättekul. Sen har vi åkt i väg till Karlstad där vi är nu. Vi bor i husvagnen och är på agilitySM. idag började med att vi gick ner och träffade jättsnälla Emelie. hon skulle pricis äta så vi gick och kollade på lite annat. Vi kom fram till ett ställe där man kunde skriva in en text på kepsar. Vi avaktade lite med det men jag ville så gärna ha en så mamma gick med på det till slut. Då sa vi till hur vi ville ha det och fick gå och vänta lite tills den blev klar. Vi gick och handlade foppatofflor med Emelie så länge. sen när den var klar så blev den så här.
Kramar Isak


RSS 2.0